Lars Mikkelsen i ny stor rolle

I dag skal vi snakke lidt om Mads’ bror, Lars. Lars er også skuespiller, men har primært været dansk baseret, hvor Mads jo i de senere år har haft stor succes i udlandet. Det skal åbenbart være slut nu, for Lars Mikkelsen har fået en ny stor rolle i en meget populær amerikansk serie. House of Cards, siger det jer noget? Selvfølgelig gør det det. Den succerige Netflix-serie kan ingen komme udenom.

Til Dr.dk fortæller Lars Mikkelsen at det er karrierens højdepunkt, men at han ikke må afsløre noget endnu om hans rolle. Men han siger at den er stor og at han er med i flere afsnit af 3. sæson, som får premiere på Netflix i slutningen af februar.

Jeg har linket til artiklen, hvor I også kan se traileren til 3. sæson, hvor man i et kort glimt ser Lars Mikkelsen sidde overfor seriens hovedperson. Ifølge DR skal Lars Mikkelsen spille en russisk præsident, men han må som sagt ikke selv afsløre noget endnu. I det korte klip er der da også lidt Putin over ham!

Lars Mikkelsen

Det bliver virkelig spændende. Jeg glæder mig ihvertfald rigtig meget til næste sæson. Har du ikke set de to første sæsoner endnu, så er de på Netflix, hvor du i øvrigt kan få den første måned gratis. Derefter koster det sølle 79 kr!

God fornøjelse!

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s