Om mig!

Jeg hedder også Mads – og er stor fan af skuespilleren Mads Mikkelsen. Derfor har jeg valgt at lave denne side om ham. Jeg synes, han har en rigtig sej udstråling – og har været fan af ham lige siden Pusher.

Jeg vil løbende opdatere siden her om ham – så I kan følge med i, hvad han laver af spændende ting.

Sådan rent privat er jeg single og bor i en lille lejlighed på Østerbro. Det er lidt sjovt, at det er samme sted som Mads Mikkelsen også voksede op.

Foruden at være filmfreak og gå i biografen alt for meget, så arbejder jeg som bankrådgiver og spiller poker i min fritid sammen med vennerne. Min yndlingsrolle for Mads Mikkelsen er derfor Le Chiffre, som han spillede i Casino Royale, men jeg er altså en rimelig flink fyr, så det med at myrde nogen for at vinde, det glemmer vi lige alt om. Jeg kan dog godt blive grebet af spillet og slå i bordet, når jeg taber, men så slutter mine bad boy manerer også.

Ellers går jeg til kampsport og styrketræner et par gange om ugen. Helst hver anden dag! En anden af mine filmhelte er Jet Li, men han er jo ikke en dansk skuespiller, så derfor skriver jeg om Mads her.

 

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s